İETT otobüsü asla durmadı! 3 araca çarpıp, istasyona daldı: Yaralılar var

Avcılar’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir İETT otobüsü kontrolünü kaybederek 3 araca çarptı ve yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun tabelasına vurdu. Kaza sonucunda 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, Tahtakale Mahallesi Gaffar Okan Caddesi üzerinde, Başakşehir istikametine doğru hareket eden 34 NL 8092 plakalı İETT otobüsünün sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Kontrolden çıkan otobüs, peş peşe 2 minibüs ve 1 otomobile çarptıktan sonra akaryakıt istasyonunun tabelasına çarparak durabildi.

Kazada, işçi taşıyan 34 LLT 556 plakalı minibüsteki 3 yolcu yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, diğer iki yaralının durumunun ise daha stabil olduğu belirtildi.

Kaza sonrası otobüs şoförü Özgür K., polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü ve ardından serbest bırakıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, olay yerinde büyük bir trafik karmaşası yaşandı ve kazanın neden olduğu etkiler üzerinde incelemeler sürüyor.

​​​​​​​

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir